Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان تدارکات پزشکی اعلام کرد با توجه به ضرورت انبارگردانی، داروخانه مرکزی هلال احمر واقع در خیابان طالقانی روز ۲۹ اسفند تعطیل است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، داروخانه مرکزی هلال احمر در روز ۲۹ اسفند ماه بدلیل انبارگردانی تعطیل و در ایام تعطیل رسمی نوروز ۹۸ از ساعت ۸ تا ۱۳ و در روز‌های غیر تعطیل از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۶:۳۰ فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داروخانه مرکزی شماره ۲ تهرانپارس در تعطیلات رسمی ایام نوروز بسته است، اما در روز‌های غیر تعطیل از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳ فعال خواهد بود.
همچنین داروخانه کیش نیز در ایام تعطیل بسته است و در روز‌ها غیر تعطیل از ساعت ۹ تا ۱۳:۳۰ و ۱۷ تا ۲۲ باز خواهد بود.
همچنین روابط عمومی سازمان تدارکات پزشکی اعلام کرد تایید نسخه‌های بیمه سلامت و تامین اجتماعی در روز‌های غیر تعطیل نوروز از ساعت ۸ تا ۱۳انجام خواهد شد. براساس این اعلام، همچنین تایید نسخه‌های بیمه ارتش در ساعت کاری نوروز داروخانه مرکزی فعال است.
داروخانه‌های هلال احمر دارو‌های مورد نیاز گروه‌های بیماران خاص، شیمی درمانی، MS، عمومی، پیوندی، دیالیزی، متابولیک و سفارشی (همه گروه ها) را تأمین و در بین آنان توزیع می‌کند.
این داروخانه‌ها به دلیل ویژگی‌هایی از جمله وجود نیرو‌های مجرب و متعهد، کنترل و نظارت دقیق و همچنین تامین و توزیع به موقع و مطمئن دارو‌های مورد نیاز بیماران و از سویی به واسطه توزیع دارو‌های ویژه با کیفیت مناسب و بعضاً کمیاب و همچنین دارو‌های پرونده‌ای از نقش و اهمیت انکارناپذیری در نظام توزیع داور برخوردار هستند.
اکثر دارو‌هایی که در این داروخانه‌ها عرضه می‌شود، تحت پوشش بیمه‌های جاری کشور هستند.
در این داروخانه ارائه دارو‌های خاص، دایر کردن شعبه‌ای از بانک در داخل داروخانه، نصب دستگاه خودپرداز، بهره مندی از نیروی انسانی متخصص، پاسخگویی و تکریم مراجعه کنندگان، استقرار نمایندگان سازمان‌های بیمه گر شامل تامین اجتماعی، خدمات درمانی، سلامت و نیرو‌های مسلح در داروخانه با هدف رفع مشکلات احتمالی مراجعه کنندگان و نیز ایجاد امکانات رفاهی تلاش می‌شود تا به رغم حجم بالای مراجعین و بیماران، مدت زمان انتظار برای دریافت دارو در حداقل زمان ممکن انجام پذیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: داروخانه هلال هلال احمر تدارک پزشکی تعطیلات رسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۱۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم

دکتر زهرا عرب زاده گفت: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

دکتر زهرا عرب زاده، دکتر داروساز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص فروش دارو و مکمل‌ها در سایت‌ها و پیج‌های اینستاگرامی اظهار داشت: قوانین موجود در سازمان غذا و دارو مشخص کرده که فروش مواد دارویی و مکمل‌ها و کالا‌های سلامت محور باید فقط از طریق داروخانه‌های معتبر انجام شوند و خرید اینگونه کالا‌ها از سایت‌های مختلف که مجوز سازمان غذا و دارو را ندارند و داروساز نظارتی بر آن‌ها ندارد تخلف محسوب میشود.

وی افزود: من خود شاهد فروش آمپول‌های تزریقی در سکو‌های اینترنتی از جمله اینستاگرام بوده ام؛ توصیه ما این است که شهروندان با مشاهده این موارد حتما تخلف صورت گرفته را به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند، چون کالا‌هایی که خارج از داروخانه‌ها به فروش میرسند ممکن است دارای برچسب اصالت کالا نباشند.

دکتر عرب زاده اشاره کرد: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

عرب زاده در ادامه گفت: دارو‌ها و مکمل‌ها برچسب اصالت وزارت بهداشت را دارا هستند و همچنین دارای کد و تاریخ انقضاء هستند که شهروندان برای اطمینان از تایید اصالت این کالا‌ها میتوانند کد کالای مورد نظر را در سامانه تی تک به آدرس (https://ttac.ir/) وزارت بهداشت که زیر نظر سازمان غذا و داروست چک کنند و از اصالت کالا مطمئن شوند.

وی در آخر تصریح کرد که باور‌های اشتباهی وجود دارد که مکمل‌ها ممکن است خواص تقویت کننده داشته باشند و جلوی بیماری‌ها را بگیرند، ولی در واقعیت مکمل‌ها بیشتر مناسب افرادی هستند که مشکلات سوء جذب دارند و نمیتوانند به صورت متنوع مواد غذایی مصرف کنند. ولی اکثر افراد به صورت سرخود و بدون نسخه پزشک اقدام به تهیه مکمل‌ها میکنند که توصیه میشود اگر تغذیه مناسب و متنوعی دارند و مشکل خاصی ندارند اقدام به تهیه مکمل بدون نسخه پزشک نکنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر لرستان
  • محور انارک به زواره پس از ۲۴ ساعت بازگشایی شد
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • گمشدگان تنگه دار نوشهر پیدا شدند
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • سقوط مرگبار یک طبیعت‌گرد از ارتفاعات جنگل ابر
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • چند حادثه و تصادف در تعطیلی روز پانزده اردیبهشت آذربایجان‌غربی
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم